sâmbătă, 29 ianuarie 2011

2011 hairstyle...

Daca abundenta trendurilor 2011 te-au ametit deja,atunci pregateste-te si pentru runda trendurilor leagate de hairstyling...Nu spun acum ca e obligatoriu sa preiei un anumit stil si sa-l porti la epuizare pentru ca e in tendintele anului 2011.Insa cu siguranta putem imprumuta anumite aspecte care,credem noi,ca ne avantajeaza si cu care ne sta bine.

1.Cocul lasat - Guigo Palau ,care a creat look-ul pentru showul lui Nina Ricci -primavara, a fost printre cei care au creat ,am putea spune,una dintre aceste tendinte.




2.Parul pe o parte,fie ca este prin intr-o "ponytail" -coada de cal,fie ca este lasat liber - creat de catre Sam Brocato


3. The Jane Birkin Bang - desi bretonul pare a fi foarte '70,Mulberry,Twinkle si alti designeri care tocmai si-au aratat colectiile pentru primavara pe podium spun altceva.Totul poate fi modern si chic daca stii cum sa le combini.

4.The punky short cut- daca esti pregatita sa faci o schimbare majora ,atunci mergi pe scurt si ciufulit,pe o tunsoare inspirata de stilul punk.Cel putin asta crede Carmen Kass si Balenciaga


5.The Swoop- sau natural,mai bine spus.Luis Vuitton si Rodarte au propus un look cat mai natural,prins intr-o parte pentru a-ti crea impresia de breton.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.